Just nu

VÅRTERMINEN 2020

VECKOBREV vecka 5

ALLA:

Halv studiedag 4/2. Alla slutar 12, även fritids har stängt från 12.

Skolsyster Lotta kan nås på skolsyster@linneskolans.se

Rektor Osborn Bladini arbetar tisdag-torsdag. Tel 0735-35 13 57 rektor@linneskolan.se

FRITIDSHEMMET LINNÉAN: 4/2 har fritids endast öppet på morgonen. Halv studiedag denna dag, fritids stängt efter 12. Behov av fritids på Sportlovet v 7 måste anmälas skriftligt senast 3/2. Fritids har ett eget telefonnummer 0732 533 566. Dit kan du smsa mellan 14 och 17.30. Mms funkar tyvärr inte. (Vi tar inga samtal, då vi prioriterar barnen.) Använd kalenderbladen i info-kuvertet som delades ut på uppropet när du lämnar in tider för kommande månad, eller smsa.

HUMLORNA Förskoleklass och Klass 1

Vi arbetar med siffror, med deras värde, betydelse och funktioner. Vävningen fortsätter!

BÄCKEN Klass 2, 3, 4 och 5

Svenska: vi skriver brev och andra texter.

Engelska: vi över på en pjäs.

TELLUS Klass 6, 7, 8, 9

Vi avrundar Tema Renässansen.

Biologi: Människokroppen. Sex- och samlevnad.

Elevhälsan

Skolsyster Lotta kan nås på skolsyster@linneskolans.se

Aktuella dokument

0322-140 95 Mail info@linneskolan.se

Rektor för Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan och rektor på Annagården ansvarar tillsammans med kollegierna för den dagliga pedagogiska verksamheten.

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 20 barn och 3 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.

GDPRAlingsåsWaldorfskoleförening190814

Klagomål och synpunkter