Just nu

CORONA  Linneskolan följer Folkhälsomyndighetens samt kommunens riktlinjer kring Covid19.

Förskola:
Förskolebarn ska stanna hemma vid nytillkomna symtom på luftvägsinfektion. Hur lång tid barnet behöver stanna hemma är individuellt. Barnet kan återgå till förskolan när det har varit feberfritt i minst ett dygn, har ett gott allmäntillstånd och orkar delta i den ordinarie verksamheten.

Skola:
En elev som blir sjuk ska vara hemma, kan komma tillbaka till verksamheten när det har varit feberfritt i minst ett dygn, har ett gott allmäntillstånd och orkar delta i den ordinarie verksamheten.

Kvardröjande restsymtom efter tillfrisknandet, som hosta och snuva är inget hinder, även om snuvan är tjock och färgad. Detta gäller oavsett ålder.

Alingsås Kommuns uppdaterade regler för barnomsorg och grundskola. Folkhälsomyndighetens allmänna råd finns här. Här ligger Linnéskolans CoronaHandlingsplan

Vecka 24 – 27 – Sommarmeny 🙂

Veckans matsedel

MÅNDAG
Varierande pasta och gryta/sås, med bla bönor/linser, grönsaker, kokosmjölk/grädde, mm.
Riven ost, kokta/rostade grönsaker av variation, salladsgrönsaker
TISDAG
Basmatiris eller grynblandning, varierande gryta m baljväxter grönsaker kokosmjölk mm eller biffar av bönor/linser mm,
med yoghurtbaserad sås m örter. Kokta/rostade grönsaker av variation, salladsgrönsaker
ONSDAG
Varierande potatisrätt, mos, gratäng, rostad, eller kokt. Biffar av bönor/linser, eller gryta m bönor/linser o grönsaker eller
hummus o creme fraiche/keso, mm, beroende på potatisrätt. Kokta/rostade grönsaker av variation, salladsgrönsaker
TORSDAG
Soppa av variation, med bönor/linser, grönsaker, potatis, mm. Nybakat bröd, smör, ost, råa grönsaker.
FREDAG
Varierande rätter

Matsedel VT22 – 3 veckors rullande meny

Alla:

Fredag 10 juni är det avslutning 10-12. Alla börjar klockan 10. Observera att fritids har stängt denna dag, både före och efter. Rektor håller tal, det blir sång och fika.

***

Ni som har sökt till Kulturskolan: . I slutet av juni skickas ett mejl ut med besked om plats eller kö.

Nyponrosen

Maskrosen

Apeln

Fritids

Fritids är stängt på avslutningsdagen 10/6.

Sommarfritids har stängt vecka 28-31.

Fritids telefon för sms: 0709-82 19 13. Endast sms till detta nummer, tack, vi kan inte svara eller ringa tillbaka.