Just nu

Se uppdaterade regler för barnomsorg och grundskola från Alingsås kommun här

Se Folkhälsomyndighetens allmänna råd from 29/9-2021 här

Linneskolan följer Folkhälsomyndighetens samt kommunens riktlinjer kring Covid19.

Den 29 september 2021 släpps de flesta covidrestriktionerna i samhället. Det innebär att samtliga verksamheter ska fungera mer som vanligt, men med några undantag. De viktigaste är:

• att det personliga ansvaret tas även framöver.
  • såväl barn som vuxna ska fortfarande stanna hemma om man får lindriga förkylningssymptom.
  • barn från 6 års ålder och vuxna rekommenderas även att testa sig vid symptom. Rekommendation om testning gäller oavsett vaccinationsstatus.
  • ovaccinerade rekommenderas dessutom att fortsätta hålla avstånd till andra människor och att undvika nära kontakt med personer i riskgrupp.

Här ligger vår CoronaHandlingsplan

Veckans matsedel

MÅNDAG
Pasta av varierande sort, krämig spenatsås m canellinibönor, mm. Salladsblandning, morotsstavar, riven ost.
TISDAG
Ris, kryddig bönchiligryta m tomat, kokosmjölk mm. Rostade grönsaker, råa grönsaker / sallad.
ONSDAG
Potatismos, biffar / bollar av linser / bönor. Lingon / sås, blandade grönsaker.
TORSDAG
Brockoli- o blomkålssoppa m mungbönor, potatis, mm. Nybakat bröd av variation, smör, ost, råa grönsaker.
FREDAG
Tacos; vetetortilla, tacokryddade kidneybönor, råa grönsaker, creme fraiche, riven ost, tacosås, mm

Matsedel HT21 – 3 veckors rullande meny

Alla:

Måndag 13/12 är det Lucia. Kom i tid!

Tisdagen 14/12 är det halv studiedag och eleverna slutar efter lunch, ca 12. Fritids har öppet. Var god meddela behov så vi kan beräkna personalstyrka.

Vi återkommer om avslutningen den 21/12.

Nyponrosen

Maskrosen

Apeln

Vi arbetar med Romarriket.

Eleverna kommer att ha träslöjd i smågrupper innan jul.

Det är vi som har luciatåget i år. Kom i tid!

Fritids

Vi har öppet från kl. 12 den 14/12. Meddela behov.

Avslutningsdagen 21/12 är fritids stängt.

Under jullovet håller fritids öppet: 22-23/12,  27-30/12, 3-5/1 och 7/1.

2022: 10/1-2022 är stängt pga studiedag.

Fritids telefon för sms: 0709-82 19 13. Endast sms till detta nummer, tack, vi kan inte svara eller ringa tillbaka.