Just nu

LÄSÅRSTIDER1920

VECKOBREV v 51, 16-20 december

ALLA:

Välkomna på JULAVSLUTNING torsdag 19 december! Eleverna i Bäcken (klass 2-5) och Humlorna (klass F-1) börjar kl 9. Föräldrarna till dessa klasser är välkomna kl 9.30 i skolans bibliotek! Eleverna i Tellus (klass 6-9) har välförtjänt sovmorgon och börjar kl 10. Klockan 10 samlas alla elever, föräldrar, släkt och vänner till en gemensam avslutning på skolgården med sång och fika i härlig gemenskap. Fritids har vid behov öppet på avslutningens morgon, men är stängt på eftermiddagen.

FRITIDSHEMMET LINNÉAN: Fritids har vid behov öppet på julavslutningens morgon, men är stängt på eftermiddagen. Observera att må 7 januari hör till jullovet, och att fritids då bara är öppet för dem som anmält behov av fritids under lovet. Lina är tacksam om alla barn säger hejdå till henne när de blir hämtade! Fritids har ett eget telefonnummer 0732 533 566. Dit kan du smsa mellan 14 och 17.30. Mms funkar tyvärr inte. (Vi tar inga samtal, då vi prioriterar barnen.) Använd kalenderbladen i info-kuvertet som delades ut på uppropet när du lämnar in tider för kommande månad, eller smsa.

HUMLORNA Förskoleklass och Klass 1

Vi sjunger, över julspel, pysslar klart alla julklappar och har det mysigt!

BÄCKEN Klass 2, 3, 4 och 5

Tema Pyssel!

TELLUS Klass 6, 7, 8, 9

Jullovet är alldeles runt hörnet! Tack för en härlig termin!

Tisdag 17 december åker vi till Världskulturmuseet i Göteborg. Skolan börjar som vanligt kl 8.10 och avslutad på Alingsås station kl 15.45, då pendeltåget från Göteborg kommer in. Vi äter lunch på sta’n. (Café Linné betalar!)

Denna vecka gör vi klart påbörjade uppgifter och slöjdsaker, snickrar på altanen, sjunger och myser.

På torsdag 19/12 ses vi på julavslutningen tillsammans med de andra klasserna kl 10 på skolgården. Därefter har vi en stund tillsammans i klassrummet innan julfikat.

Elevhälsan

Aktuella dokument

0322-140 95 Mail info@linneskolan.se

Rektor för Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan och rektor på Annagården ansvarar tillsammans med kollegierna för den dagliga pedagogiska verksamheten.

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 20 barn och 3 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.

GDPRAlingsåsWaldorfskoleförening190814

Klagomål och synpunkter