Just nu

LÄSÅRSTIDER1920

VECKOBREV  v 39,  23-27 september

ALLA:

Torsdag 26 september HEL STUDIEDAG Skola och fritids stängt.

Om du inte redan gjort det: Lämna in adressuppgifter (samtyckesblankett).

Kolla med jämna mellanrum att ditt barn har regnkläder och extrakläder. Även innetofflor behövs!

FRITIDSHEMMET LINNÉAN: Fritids har ett eget telefonnummer 0732 533 566. Du når oss mellan 14 och 17.30. Smsa gärna! Använd kalenderbladen i info-kuvertet som delades ut på uppropet när du lämnar in tider för kommande månad, eller smsa!

HUMLORNA Förskoleklass och Klass 1

Fredag 27 september: Mikaelifest! Kläder efter väder, då vi är utomhus.

Vi har rensat säd från axen, malt mjöl, bakat bröd och målat fina bilder av skörden. En härlig skördevecka!

BÄCKEN Klass 2, 3, 4 och 5

Fredag 27 september: Mikaelifest! Kläder efter väder, då vi är utomhus.

Tema SO: Hembygden!

Välkomna på föräldramöte må 30/9 kl. 18-20.

TELLUS Klass 6, 7, 8, 9

Fredag 27 september åker vi till Bokmässan i Göteborg!

Källkritik. Klass 6: Europas geografi och klimatzoner. Klass 7: Världsgeografi och karthistoria. Klass 9: Geologi och jordens  historia.

Välkomna på föräldramöte må 30/9 kl. 18-20.30. Håkan Fransson som samordnar den drogförebyggande verksamheten i Alingsås deltar.

Elevhälsan

Aktuella dokument

0322-140 95    info@linneskolan.se

Rektor för Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan och rektor på Annagården ansvarar tillsammans med kollegierna för den dagliga pedagogiska verksamheten.

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 20 barn och 3 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.

GDPRAlingsåsWaldorfskoleförening190814

Klagomål och synpunkter