Just nu

CORONALÄGET – information kopplad till pandemin

Linnéskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Alla som är sjuka med luftvägssymtom uppmanas att hålla sig hemma från jobb och skola. Detta innebär i klartext att det är ännu viktigare nu att barn som har snuva, ont i halsen, feber och hosta, stannar hemma, med en gång, och tills de är alldeles friska. Samt att föräldrar med dessa symptom håller sig borta från skola och förskola. Givetvis gäller samma strikta regler all vår personal.

Här ligger vår handlingsplan. CoronaHandlingsplan

Vecka 40 (28 september – 2 oktober)

Veckans matsedel:

MÅNDAG Pasta med spenat alt. grönkålssås, riven ost och lättkokta morötter samt grönsallad.

TISDAG Potatisgratäng med palsternacka, gröna ärtor, morotsstavar och sallad.

ONSDAG Ris och grönsaksbollar. Serveras med crème fraîche och lättkokta morötter.

TORSDAG Spenatsoppa med ägghalvor. Serveras med nybakt bröd, smör, ost och gurka.

FREDAG Pizza med vitkålssallad.

MatsedelFromAUG2020

Alla:
På fredag, 2/10, har hela skolan Mikaelifirande med grillning och festligheter i skogen. Vi är utomhus hela dagen, så kläder efter väder! Gärna stövlar om det är blött i naturen. Vi börjar och slutar som vanligt.

Det saknas fortfarande ett par samtyckesblanketter…
Blåklinten:
Vi arbetar med järnåldern och smyger över mot vikingatiden. I svenska kommer vi att ägna oss åt läsning. Läs gärna 10-15 minuter om dagen hemma! Eleverna kommer från och med nu få engelska glosor i läxa till torsdagar.
Ellipsen:
SO-temat “upptäcktsresande i världen” fortsätter. På torsdag har vi ett test på det vi lärt oss.

Vi hänger på Naturskyddsföreningens projekt “Miljövänliga veckan” och kryddar upp vår vecka med extra mycket “miljövänlighet”.

På tisdagens idrottslektion är det tennis i Nolhaga tennishall och klassen slutar vid hallen kl 15.30.

Fritids: Lämna gärna in fritidstider, tack! Glöm inte att skriva barnets namn!