Just nu

CORONALÄGET –  senast uppdaterad 4/5-2021

Linneskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid19, läs mer  här

VGR rekommenderar nu testning av asymptomatiska barn/elever, dvs den som varit utsatt för smitta te.x där en familjemedlem har konstaterad Covid19. Elever rekommenderas test dag 1 och dag 5.

Barn utan symptom får vara i skolan, såvida de inte får positivt covidbesked.

Informera ditt barns lärare om ditt barn har konstaterad Covid19

Vi uppmanar till extra uppmärksamhet på symptom och testa vid behov. Om resultatet är positivt behöver vi veta det för smittspårning samt rapportering. Tillsammans kan vi stoppa spridningen!

Detta kan du bidra med:
• Stanna hemma vid milda symptom.
• Tvätta händerna ofta och noggrant.
• Håll avstånd till andra människor och undvik att umgås med nya kontakter.
• Respektera skolans åtgärder för att minska risken för trängsel, både på lektioner och på raster.
• Om du som elev har fjärrundervisning är det ändå viktigt att du testar dig vid symptom och meddelar din skola vid konstaterad covid-19.
• Du som vårdnadshavare ska inte vistas på skolans eller förskolans område om du har milda symptom. Och all hämtning och lämning ska i möjligaste mål ske utomhus.

Se uppdaterade regler för barnomsorg och grundskola från Alingsås kommun

Här ligger vår CoronaHandlingsplan

Veckans matsedel – för sommarveckorna 24 – 27, se meny här.

Med reservation för förändringar vid grillning, utflykt, med mera.

Pasta, tomat- o linssås, rostade grönsaker, salladsgrönt, riven ost.
Basmatiris, broccolisås m smörbönor mm, rostade grönsaker, salladsgrönsaker.
Onsdag
Timjanrostad potatis, rödbetshummus, creme fraiche, varma grönsaker, salladsgrönt.
Torsdag
Potatis- o purjolökssoppa m cannellinibönor, nybakt bröd, smör, ost, råa grönsaker.
Fredag
Tacos; vetetortillas, tacokryddrostade kidneybönor, blandade råa grönsaker, creme fraiche, tacosås, riven ost, mm

Fredagsfika 🙂

Matsedel VT21 – grundläggande utgångsmeny

Alla:

Vi önskar alla en härlig semester!

Vi ses igen på uppropet måndag 16 augusti kl 10! Mer info kommer när det närmar sig.

Förskoleklass

Ringblomman v 22-23

Tack alla föräldrar och barn för ett lärorik läsår 2020-2021 Önskar alla en skön sommar!!!! /Rossana

Blåklinten

Fritids

Vi har semester  veckorna 28-31 och öppnar igen måndag 9 augusti.

Vid behov av fritids i augusti, kontakta Carin för mer information: carin@linneskolan.se eller ring/sms 0735-22 44 58.

Trevlig sommar!

Fritids telefon för sms: 0709-82 19 13. Endast sms till detta nummer, tack, vi kan inte svara eller ringa tillbaka.

Meddelande från föräldraföreningen

Vänligen, Charlotte & Lilianne, Föräldraföreningen, Linneskolan.