Just nu

Välkomna på upprop torsdag 18/8 kl 10-12!

Vecka 32-35 Varierande vegetariska rätter

I september återkommer vi med en veckomeny 🙂

Veckans matsedel

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

Åter i september: Matsedel HT22 – 3 veckors rullande meny

Alla:

Välkomna på upprop torsdag 18/8 kl 10-12!

Vi samlas på vår grönskande skolgård. Plocka gärna en blomma/växt på vägen 🙂 Obs! Plocka bara på tillåtna platser och växter.

Fritids har stängt under uppropsdagen.

Nyponrosen

Maskrosen

Apeln

Fritids

Fritids har stängt på måndag 15/8 pga studiedag.

Fritids har stängt på uppropsdagen 18/8.

Fritids telefon för sms: 0709-82 19 13. Endast sms till detta nummer, tack, vi kan inte svara eller ringa tillbaka.

***

CORONA  Linneskolan följer Folkhälsomyndighetens samt kommunens riktlinjer kring Covid19.

Förskola:
Förskolebarn ska stanna hemma vid nytillkomna symtom på luftvägsinfektion. Hur lång tid barnet behöver stanna hemma är individuellt. Barnet kan återgå till förskolan när det har varit feberfritt i minst ett dygn, har ett gott allmäntillstånd och orkar delta i den ordinarie verksamheten.

Skola:
En elev som blir sjuk ska vara hemma, kan komma tillbaka till verksamheten när det har varit feberfritt i minst ett dygn, har ett gott allmäntillstånd och orkar delta i den ordinarie verksamheten.

Kvardröjande restsymtom efter tillfrisknandet, som hosta och snuva är inget hinder, även om snuvan är tjock och färgad. Detta gäller oavsett ålder.

Alingsås Kommuns uppdaterade regler för barnomsorg och grundskola. Folkhälsomyndighetens allmänna råd finns här. Här ligger Linnéskolans CoronaHandlingsplan