Just nu

Vecka 51

Måndag Spagetti med tomat och linssås, serveras med riven ost, sallad och grönsaker

Tisdag Ugnsstekta klyftpotatisar med rostade kikärtor, serveras med kokta rödbetor och creme fraiche

Onsdag Julavslutning

Matsedel – 3 veckors rullande meny

Alla:

Julavslutning onsdag 21 december, kl 9.00 – 11.00, välkomna.  Fritids stängt denna dag.

Smultronet Förskoleklass

Blåbäret Klass 1 och 2

Hjortronet Klass 3, 4 och 5

Fritids

Julavslutning 21 december kl 9-11. Fritids har stängt denna dag.

Fritids telefon för sms: 0709-82 19 13. Endast sms till detta nummer, tack, vi kan inte svara eller ringa tillbaka.

***

CORONA  Linneskolan följer Folkhälsomyndighetens samt kommunens riktlinjer kring Covid19.

höstterminen 2022 – Pandemin är inte över.
Fortsätt att vara uppmärksam på luftvägssymtom, sjuka barn samt personal stannar hemma vid symtom.

• Fortsätt med smittförebyggande arbete: håll avstånd, små grupper, god handhygien.
• Principen sjuka barn ska vara hemma och friska barn ska vara i förskola och skola gäller.

Alingsås Kommuns uppdaterade regler för barnomsorg och grundskola. Folkhälsomyndighetens allmänna råd finns här. Här ligger Linnéskolans CoronaHandlingsplan

Piano bortskänkes! Först till kvarn 🙂

Kontakta Carin för mer information.