Fritidshemmet Linnean

Nyhet: Fritids har ett eget telefonnummer där du kan nå oss efter kl 14: 0732 533 566

Fritidshemmet Linnéan arbetar i nära anslutning till Linnéskolan, med samma lokaler och delvis samma personal.

Fritidshemmet är en plats för lek och utforskande, samarbete och lärarnde, rörelse och återhämtning. Vi gillar att vara ute på skolgårdens härliga sandställe och skog, eller på utflykter i närområdet.

Vi bereder plats på fritids för alla elever på skolan vars föräldrar har behov av skolbarnsomsorg. Eleverna får gå på fritids t o m augusti det år då de fyller 13.

Vi öppnar morgonfritids kl 7.30 och serverar frukost fram till kl 7.50. Om man anmäler behov senast en vecka i förväg är vi på plats från 6.00.

Fritids har öppet till kl 17.oo. Om  man anmäler behov senast en vecka i förväg har vi öppet till 18.30.

Meddela behov av fritids senast en vecka i förväg! Använd gärna kalender-lapparna i kuvertet med föräldrainformation.

Verksamheten har uppehåll under jullovet samt vecka 27-31. För barnomsorg under dessa tider: anmäl behov 1 månad i förväg för jullovet, 2 månader i förväg för sommarlovet.

Fritidshemmet Linnéan 1920

INKOMSTUPPGIFT1920

Länk till Alingsås Kommuns hemsida för uträkning av barnomsorgsavgift

0322-140 95    info@linneskolan.se

Rektor för Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan och rektor på Annagården ansvarar tillsammans med kollegierna för den dagliga pedagogiska verksamheten.

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 20 barn och 3 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.

GDPRAlingsåsWaldorfskoleförening190814

Klagomål och synpunkter