Föräldraförening

Linnéskolans föräldraförening är ett forum för  samarbete mellan hem skola. Utifrån detta forum kan vi anordna sådant som vi föräldrar vill göra för att stödja våra barns skolgång.

Verksamheten gestaltas utifrån de idéer vi har!

En lördag i november öppnar skolan dörrarna till Café Linné med utställning, försäljning och hembakta kakor.

En eftermiddag i april har vi Trädgårdsfixardag tillsammans.

0322-140 95    info@linneskolan.se

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 15 barn och 2 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.