Café Linné

Tack alla som bidrog till höstens Café Linné – genom förberedelser, pyssel, bakning, genom att komma och fika och handla – tack för samvaro, mys och samtal!

Om Café Linné: En lördag i november eller december träffas vi, nuvarande, gamla och blivande föräldrar och elever,liksom släktingar, vänner, grannar och andra intresserade till Café Linné. Månaden innan Café Linné tillverkar eleverna olika fina saker,och föräldrarna bakar kakor som blir en härlig buffé. Café Linné består av fika och prat, hantverk och lotterier, sång och information, kanske loppis, kanske andra roligheter ett härligt ställe att mötas, helt enkelt!

Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan

Besöks- och postadress: Alingsås Waldorfskoleförening, Kungsängsgatan 5, 441 58 Alingsås.

0322-140 95 Mail info@linneskolan.se

Huvudman för Annagården Waldorfförskola, Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan är Alingsås Waldorfskoleförening, som är en ideell, icke vinstdrivande förening.

Rektor för Linnéskolan och Fritidshemmet Linnéan och rektor på Annagården ansvarar tillsammans med kollegierna för den dagliga pedagogiska verksamheten.

Vi arbetar efter Lgr11 samt Waldorfskolans kursplan “En väg till frihet”.

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 20 barn och 3 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.

GDPR_AlingsåsWaldorfskoleförening190814

©Hemsida, texter samt bilder där inte annat anges

Alingsås Waldorfskoleförening, Kungsängsgatan 5, 441 58 Alingsås.

info@linneskolan.se