Café Linné

Nästa Café Linné: lördag 18 november kl 10-14. Dessförinnan Pysselkväll onsdag 15 november kl 17-20!

En lördag i november eller december träffas vi, nuvarande, gamla och blivande föräldrar och elever, liksom släktingar, vänner, grannar och andra intresserade till Café Linné.

Månaden innan Café Linné tillverkar eleverna olika fina saker, och föräldrarna bakar kakor som blir en härlig buffé.

Café Linné består av fika och prat, hantverk och lotterier, sång och information, kanske loppis, kanske andra roligheter –ett härligt ställe att mötas, helt enkelt!

Huvudman för Linnéskolan, Fritidshemmet Linnéan och Annagården Waldorfförskola är Alingsås Waldorfskoleförening, som är en ideell, icke vinstdrivande förening.