Café Linné

En lördag i november eller december träffas vi, nuvarande, gamla och blivande föräldrar och elever, liksom släktingar, vänner, grannar och andra intresserade till Café Linné.

Hösten 2018 äger Café Linné rum lördag 1 december kl 10-14.

Månaden innan Café Linné tillverkar eleverna olika fina saker, och föräldrarna bakar kakor som blir en härlig buffé.

Café Linné består av fika och prat, hantverk och lotterier, sång och information, kanske loppis, kanske andra roligheter –ett härligt ställe att mötas, helt enkelt!

0322-140 95    info@linneskolan.se

På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 15 barn och 2 medarbetare. På Annagården Waldorfförskola finns ca 21 barn och 4 medarbetare.