Samverkan

Föräldrasamtal – om det enskilda barnets utveckling, 1 gång per läsår + vid behov.

Föräldramöten – om barngruppen och den pedagogiska verksamheten, 1 gång per år.

Allmän information – sätts upp på anslagstavlan i groventrén eller läggs i klädfacken samt mailas.

Vid lämning och hämtning – hinner vi med lite kort info och småprat. När det behövs längre samtal bestämmer vi en tid så att vi kan prata i lugn och ro.

Föräldrarådet har startat och håller på att forma sin verksamhet.

0322-106 99