Just nu

Vi som möter er och era barn i år är våra tre förskollärare: Katarina Dolfe, Katarina Stark och Ingrid Svensson, med god hjälp av Lisa Burvall. Jessica Andreasson hjälper oss ofta som vikarie. På morgonen, till 7.45, öppnar Helena Rödholm Siegrist som också är förskolechef. Lee Lendon, vår kock, lagar maten och ansvarar för mellanmålen.

I år har vi Allmän förskola (15-timmarsbarnen) tisdag, onsdag och torsdag 9-13

Torsdag 29 mars                          Påskfest för alla barn

v 14 Ti 3/4—Fr 6/4                      Påsklov; ingen Allmän förskola

Fredag 20 april                             Studiedag för personalen; stängt

Måndag 30 april                           Stängt

Fredag 11 maj                                Stängt

Onsdag 16 maj                              Halv studiedag; stängt från kl 12.

Torsdag 17 maj                             Trädgårdsdag!  Vi fixar och fikar i trädgården.

Hela familjen är välkommen 16-18.

Tisdag 5  juni                                Sommarfest för hela familjen kl 17 OBS Nytt datum

Måndag 18 juni                            Sommarlov; ingen Allmän förskola

v 27, 28, 29 och 30  2 juli-27 juli Sommarstängt; ordinarie personal lediga.  Anmäl behov av barnomsorg under sommarstängningen senast onsdag 2 maj.

Vid Allmän förskola (15 tim/v) kan man köpa till plats under skolloven. Se alingsas.se eller kolla med Helena, annagarden@linneskolan.se eller helena@linneskolan.se

Här finner du aktuella dagar och tider för vårterminen: Kalendarium vt18

Annagårdens Likabehandlingsplan Plan mot diskriminering och kränkande behandling 1718

Blankett för Klagomål, förslag och synpunkter

Ring gärna för mer information. 0322-106 99.