Just nu

Nu tänder vi ljus och myser inne, och tar vara på alla väderlekars väderlekar utomhus! En skön juletid och ett Gott Nytt År 2019 önskar vi er alla!

Kalendarium med viktiga dagar och tider för vårterminen 2019 finner du här: Kalendarium vt19

Annagårdens Likabehandlingsplan och Plan mot diskriminering och kränkande behandling 2018-2019

Ibland är det tjall på vår telefon 0322-106 99. Om du inte kommer fram, ring till Linnéskolan 0322-140 95; lämna meddelande om ingen svarar.

Vid Allmän förskola (15 tim/v) kan man köpa till plats under skolloven. Se alingsas.se eller kolla med Helena, annagarden@linneskolan.se eller helena@linneskolan.se

INKOMSTUPPGIFT1819Info om avgiftsgrundande inkomst

Om avgifterna på Annagården

Länk till Alingsås Kommuns hemsida för uträkning av barnomsorgsavgift

Annagårdens Likabehandlingsplan Plan mot diskriminering och kränkande behandling 1718

Blankett för Klagomål, förslag och synpunkter

Ring gärna för mer information. 0322-106 99.

0322-106 99    annagarden@linneskolan.se

Vi arbetar efter Läroplan för förskolan, Lpfö98, samt Waldorfskolans kursplan “En väg till frihet”.

På Annagården finns ca 21 barn och 4 medarbetare. På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 15 barn och 2 medarbetare.