Annagården är en  waldorfförskola för barn mellan 1 och 5 år.

Dagens, veckans och årets rytm ger en trygg grund för samvaro, lek och lärande. Sånger, ramsor, rörelse, skapande och fri lek formar dagen inne i våra vackra lokaler och ute i trädgårdens grönska.

Den ekologiska, vegetariska maten tillagas på plats.

Nära Annagårdens förskola finns Linnéskolan och Fritidshemet Linnéan, vilket ger rika möjligheter till samverkan mellan barn i olika åldrar.
Förskolechef Helena Rödholm Siegrist har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Ring gärna för mer information! 0322-106 99

annagarden@linneskolan.se