Annagården Waldorfförskola i Alingsås
Förskola för 1-5 år
Välkommen till Annagårdens gemenskap! Årets fester bildar hållpunkter i vardagen och förbereds noggrant med sång, pyssel, lek, drama och bakning. Dagens, veckans och årets rytm ger en trygg grund för samvaro,
lek och lärande. Sånger, ramsor, rörelse, skapande och fri lek formar dagen inomhus och ute i trädgårdens grönska.

0322-106 99     annagarden@linneskolan.se

Vi arbetar efter Läroplan för förskolan, Lpfö98, samt Waldorfskolans kursplan “En väg till frihet”.

På Annagården finns ca 21 barn och 4 medarbetare. På Linnéskolan finns ca 35 elever och 4 lärare. På Fritidshemmet Linnéan finns ca 15 barn och 2 medarbetare.